Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране !

Час теплих напоїв: рецепт апельсинового глінтвейну

Це, по суті, рецепт класичного глінтвейну, але варто додати лише декілька акцентів, щоб зробити його ще ароматнішим!

Апельсиновий глінтвейн

Готові ви чи ні, але зимові свята уже не за горами. Насолодіться ними повністю: не гайте часу і кличте друзів, щоб провести затишний і теплий вечір в улюбленній компанії. Особливої новорічної атмосфери додасть ароматний глінтвейн. Приготуйте його за цим рецептом і приємні емоції всім гарантовані. Рецепт дуже простий, до речі.

Перший крок: прикрасьте свою оселю. Другий – запросіть друзів. Третій – приготуйте цей чудовий напій.
Глінтвейн готується всього за 20 хвилин, а протягом вечора варто тримати його теплим на плиті.

ІНГРЕДІЄНТИ (8 порцій):

2 пляшки (750 мл) червоного сухого вина (ідеально підійде сорт Каберне Совіньйон або Мерло)

240 мл яблучного соку

240 мл бренді

60 мл апельсинового сиропу

4 палочки кориці + декілька для декору

4 зірочки анісу

8 шт гвоздики

2 стручка кардамону

2 апельсини

ПРИГОТУВАННЯ:

1. У каструлі змішайте вино, яблучний сік, бренді, апельсиновий сироп та спеції. Наріжте один апельсин кільцями. Добайте їх в каструлю.

2. Доведіть на помірному вогні до кипіння. (10 хв)

3. Подавайте напій теплим. Прикрасьте апельсиновою цедрою, паличкою кориці та зірочкою анісу. 

Рецепти інших зігріваючих напоїв ви можете знайти тут.

Поділитися
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Подібні статті