Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Картопля по-креольськи з тим’яном та базиліком

Запашна та із золотою хрумкою скоринкою - найкращий варіант приготування картоплі для гарніру чи як основну страву.

Час підготовки: 5 хв.
Час приготування: 40 хв.

Інгредієнти

1 кг картоплі  
100 грам оливкової олії  
Сіль за смаком  
Орегано за смаком  
Базилік сушений за смаком  
Тим’ян за смаком  
Майоран за смаком  
Перець за смаком  

Інструкції

  • Картоплю помийте, шкірку зчищати не треба. Розріжте її на 4 частини або просто не надто великі скибки. Змастіть її оливковою олією – чим її більше, тим кращою буде скоринка (але не зловживайте). Посипте травами картоплю та добре розмастіть. Саме від такого набору спецій і залежить – буде це звичайна картопля, чи по-креольськи

     

  • Духову шафу розігрійте до 180 градусів. Розкладіть картоплю на деко й випікайте близько 40-45 хвилин. Подавати можна з будь-яким соусом, але найкраще смакує зі сметанково-часниковим.

     

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *