Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Салат з грушею, беконом та кедровими горішками

Легкий весняний салат, що чудово смакує як закуска та основна страва.

Час підготовки: 10 хв.
Час приготування: 20 хв.

Інгредієнти

50 грам або один пучок руколи
1 шт. груша
50 грам сиру Дорблю
100 грам бекону
Кедрові горіхи на смак
Бальзамічний оцет на смак
2 столові ложки оливкової олії

Інструкції

  • Грушу розрізати на невеликі шматочки. Бекон порізати на тоненькі скибки та загорнути в нього грушу. Викласти грушу на сковорідку й підсмажити до легкої скоринки. Можна запекти у духовій шафі близько 10 хвилин.

     

  • В тарілку викласти промите листя руколи. Туди ж покришити дорблю. Заправити все сумішшю оливкової олії та бальзамічного оцту (можна використати бальзамічний соус або густий соус теріякі).

  • Викласти грушу в беконі до салату, зверху посипати кедровими горішками за смаком. Також можна збризнути свіжим соком лимона.

Обладнання

Сковорідка
Дошка для нарізання
Ніж

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *