крем-суп з цибулі порей
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Крем-суп з цибулі порей

Цей рецепт крем-супу є дуже смачним і досить простим у приготуванні, з ним впорається навіть початківець.

Час підготовки: 5 хв
Час приготування: 20 хв

Інгредієнти

1 кг цибулі порей
200 гр картоплі
1 л овочевого або м'ясного бульйону
200 мл вершків (10-15%)
сіль та перець

Інструкції

  • Цибулю порей посмажте до золотистого кольору.

  • Додайте дрібно нарізану картоплю і також трохи посмажте.

  • Додайте бульйон і на повільному вогні тушкуйте до готовності картоплі.

  • Додайте вершки, збийте блендером. Додатково процідіть через сито.

  • Подавайте із сухариками або тостами, посипавши тертим сиром або смаженим беконом.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *