Інгредієнти
Інструкції
-
Яйця розбийте в миску і посоліть. Віничком або виделкою перемішайте до об’єднання жовтків з білками і отримання однорідної суміші.
-
Сир наріжте тонкими смужками.
-
На пательні розтопіть 25-30 г вершкового масла і вилийте акуратно яєчну суміш.
-
Смажте омлет 1 хвилину і акуратно підвертайте його рулетом за допомогою силіконової або дерев’яної лопатки, прокладаючи смужками твердого сиру. Регулюйте його кількість на свій смак. Готовий омлет подавайте відразу ж з міксом салатів або шпинатом, приправивши сіллю і свіжомеленим чорним перцем за смаком. Можете використовувати будь-яку іншу зелень або овочі в своїй подачі: петрушку, кріп, томати, огірки, капусту.