Інгредієнти
Інструкції
-
Гарбуз чистимо від шкірки, ріжемо кубиками розміром приблизно 1 см.
-
Вичавлюємо сік апельсина (150 мл) в невелику каструльку, додаємо кубики гарбуза, корицю (1-2 ч. л.), доводимо до кипіння і варимо на маленькому вогні, поки гарбуз не стане м’яким. Тут важливо вловити момент, коли зовні шматочки гарбуза будуть м’якими, а всередині ще трохи твердими. Приблизно 15 хвилин. Знімаємо з вогню і дістаємо гарбуз з соку.
-
Хурму чистимо від шкірки і ріжемо невеликими шматочками або теж кубиками.
-
У невеликій ємності йогурт (100 г) змішуємо з медом (1 ч. л.).
-
В салатнику змішуємо гарбуз, хурму, додаємо йогуртову заправку, посипаємо салат панірувальними сухарями (2 ч. л.) і прикрашаємо листочками м’яти.