Інгредієнти
Інструкції
-
У невелику мисочку чи каструлю висипте 30 г кускусу та запарте. Для цього влийте 60 мл окропу, накрийте кришкою та залиште на 5 хвилин. Розігрійте духовку до 180 градусів.
-
Очистьте ½ невеликої цибулини, наріжте тонкими напівкільцями. Помийте 2 томати чері та розріжте на чотири частини. Розігрійте пательню з 2 ст. л. оливкової олії та обсмажте овочі до м’якості цибулі.
-
Додайте сіль і перець до смаку, дрібку насіння фенхелю та вичавіть сік чверті лимона. Перекладіть на пательню кускус, перемішайте та зніміть з плити.
-
Філе хека трохи присоліть з обох боків. На пергамент викладіть кускус з овочами, зверху викладіть рибу, загорніть конвертом і перев’яжіть з двох боків кулінарною ниткою. Поставте у розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
-
Акуратно розкрийте конверт і полийте рибу соком чверті лимона. Подавайте рибу прямо у розкритому конверті з пергаменту або перекладіть страву на тарілку.