вишневий пунш
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Пунш на Геловін

Пунш з темного рому і вишневого соку із додаванням різноманітних прянощів чудово підійде зустрічі з друзями.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 5 хв

Інгредієнти

Темний ром - 300 мл
Вода газована - 2 л
Цукор - 100 г
Суцвіття гвоздики - 5 шт.
Вишневий сік - 2 л
Вода (для сиропу) - 125 мл
Імбир - 50 г
Палички кориці - 2 шт

Інструкції

  • Насамперед готуємо імбирний сироп. У сотейник або каструлю з товстим дном кладемо цукор і нарізаний шматочками корінь імбиру.

  • Додаємо воду, палички кориці і бутони гвоздики. Даємо закипіти і варимо 15 хвилин. Вогонь повинен бути слабким. Отриманий відвар обов’язково потрібно процідити.

  • Далі у великій ємності для пуншу змішуємо сік і газовану воду. Підійде будь-який темний сік (вишневий, гранатовий, виноградний).

  • Потім додаємо до соку темний ром або горілку (на ваш розсуд).

  • Тепер потрібно влити імбирний сироп. Ви можете використовувати половину сиропу, якщо хочете зробити напій менш солодким і пряним на смак. Добре перемішуємо.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *