курячий рулет
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Курячий рулет із сиром, шпинатом та горіхами

Такий рулет ідеальне рішення, як на кожен день, так і для святкового столу.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 30 хв

Інгредієнти

Куряче філе  (приблизно 2 шматочки) - 600 г
Фета - 200-250 г
Пучок шпинату
Грецькі горіхи - 30-50 г
Олія - 1 ст.л.
Сіль та перець

Інструкції

  • Розігрійте духовку до 180 градусів. Куряче філе зачистить від жиру і надріжте вздовж навпіл, зробивши розріз практично до кінця. Розгорніть філе, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте плоскою стороною кулінарного молотка. Складіть два шматки м’яса разом зробивши невеличкий нахлест. Трохи посоліть і поперчіть.

  • Шпинат добре промийте, зріжте  стебла, залишивши тільки листя. Викладіть їх на куряче філе в один або кілька шарів. Тут можна експериментувати.

  • Сир фета поріжте плоскими шматочками товщиною не більше 5 мм. Ядра волоських горіхів порубайте ножем. Викладіть сир і горіхи на листя шпинату.

  • Згорніть м’ясо в формі рулету, змастіть зверху оливковою олією. Викладіть на фольгу, щільно загорнувши фольгу з боків як у цукерки. Покладіть в духовку на 30 хвилин. Дістаньте з духовки і дайте повністю охолонути у фользі. Вийміть рулет з фольги і поріжте на шматочки товщиною близько 1 см.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *