Інгредієнти
Інструкції
-
Розігрійте духовку до 180 градусів. Куряче філе зачистить від жиру і надріжте вздовж навпіл, зробивши розріз практично до кінця. Розгорніть філе, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте плоскою стороною кулінарного молотка. Складіть два шматки м’яса разом зробивши невеличкий нахлест. Трохи посоліть і поперчіть.
-
Шпинат добре промийте, зріжте стебла, залишивши тільки листя. Викладіть їх на куряче філе в один або кілька шарів. Тут можна експериментувати.
-
Сир фета поріжте плоскими шматочками товщиною не більше 5 мм. Ядра волоських горіхів порубайте ножем. Викладіть сир і горіхи на листя шпинату.
-
Згорніть м’ясо в формі рулету, змастіть зверху оливковою олією. Викладіть на фольгу, щільно загорнувши фольгу з боків як у цукерки. Покладіть в духовку на 30 хвилин. Дістаньте з духовки і дайте повністю охолонути у фользі. Вийміть рулет з фольги і поріжте на шматочки товщиною близько 1 см.