вінегрет
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Вінегрет із запечених овочів

Запечені овочі мають дивовижний насичений смак, який ви ніколи не отримаєте при відварюванні.

Час підготовки: 1 год 20 хв
Час приготування: 15 хв

Інгредієнти

Картопля - 400 г
Морква - 300 г
Буряк - 300 г
Зелений горошок (заморожений) - 200 г
Огірок солоний - 200-300 г
Петрушка
Соняшникова олія - 3 ст.л.
Винний (або яблучний) оцет - 2 ст.л.
Сіль та перець

Інструкції

  • Розігрійте духовку до 180 градусів. Овочі добре помийте і запечіть до готовності – картоплю і моркву 40 хвилин, а буряк 80 хвилин

  • Дайте овочам охолонути і поріжте на шматочки середнього розміру. Викладіть овочі в миску, додайте солоні огірки, горошок і посічену петрушку.

  • Для приготування соусу змішайте олію і оцет за допомогою вінчика, додайте дрібку солі. Заправте салат соусом, додайте сіль і перець за смаком.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *