морквяний крем-суп
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Морквяний крем-суп

Морква чудово поєднується з багатьма прянощами. Радимо до крем-супу додати куркуму. Для більш ніжнішого смаку ви можете використати ще й вершки.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 15 хв

Інгредієнти

250 г моркви
100 г цибулі (невелика цибулина)
1 ч. л. куркуми
150 г селери (корінь)
1 лавровий лист
500 мл води або овочевого бульйону
2 ст. л. оливкової олії
гілочка базиліку для подачі
сіль та перець

Інструкції

  • Підготуйте овочі для супу. Очистьте 250 г моркви, 100 г цибулі та 150 г кореня селери та поріжте все невеликим кубиком. Розігрійте пательню з 2 ст. л. оливкової олії, додайте овочі та обсмажте до м’якості цибулі.

  • На пательню до овочів всипте 1 ч. л. куркуми, перемішайте та обсмажуйте ще 2-3 хвилини на маленькому вогні.

  • Перекладіть овочі в каструлю, залийте 500 мл води, додайте лавровий лист та варіть 10 хвилин. Після вийміть лавровий лист, перебийте занурювальним блендером до однорідного стану, додайте сіль, перець до смаку та варіть ще 2-3 хвилини. При подачі викладіть в кожну тарілку кілька листочків базиліку.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *