Інгредієнти
Печиво савоярді — 200 г
Еспресо — 10 г
Ром — 25 г
Маскарпоне — 200 г
Жовтки — 4 шт.
Вершки — 200 г
Цукор — 140 г
Вода — 30 мл
Какао-пудра — 5 г
Інструкції
Збити жовтки з гарячим цукровим сиропом, зробленим з 30 г води й 140 г цукру, до білого пінуватого стану.
Додати маскарпоне та збити до однорідної маси.
Окремо збити вершки й поєднати з маскарпоне, жовтками та цукровим сиропом. Крем готовий.
Заварити еспресо, остудити й додати трохи рому.
Умочити в каву печиво савоярді й викласти на прямокутну форму. Перший шар покрити кремом. Зверху викласти наступний шар савоярді, змоченого в каві з ромом, потім знову залити кремом. Залишити мінімум на дві години в холодильнику.
Перед подачею посипати какао.
Нотатки
Copyright © 2025 - Kert All rights reserved