гливи
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Смажені гливи з часником

Свіжі гливи – це універсальний продукт, який завжди виручає у кулінарних пошуках і може стати прекрасним гарніром до м'яса чи риби.

Час підготовки: 3 хв
Час приготування: 10 хв

Інгредієнти

400 г глив
2 зубчики часнику
2 ст. л. ароматної соняшникової олії
сіль та перець

Інструкції

  • Помийте 400 г глив, зріжте тверду частину ніжки та наріжте гриби великими шматками. Чи порвіть їх руками.

  • Очистьте 2 зубчики часнику та дрібно порубіть їх ножем.

  • Розігрійте пательню з 2 ст. л. ароматної соняшникової олії. Покладіть на неї гливи з часником та смажте, поки з грибів не випарується зайва волога і вони не стануть м’якими. Посоліть та поперчіть до смаку. Подавайте гарнір з грибів глив та часнику гарячим чи охолодженим до столу.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *