мармурове печиво
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Мармурове печиво

Попри те, що вершкового масла в цьому шоколадному мармуровому печиві зовсім небагато, консистенцією, якщо правильно спечене, воно нагадує брауні.

Час підготовки: 20 хв (3-4 год в холодильнику)
Час приготування: 10 хв

Інгредієнти

60 гр - розтоплене вершкове масло
2 шт - яйця
200 гр - цукок
60 гр - какао
120 гр - борошно
1 ч.л. розпушувача
Дрібно натерта цедра апельсина
200 гр - цукрова пудра

Інструкції

  • Яйця збити з цукром та вершковим маслом до побіління.

  • В окремому посуді змішати какао, борошно та розпушувач.

  • Додати сухі інгредієнти до вологих і збити все разом до повного поєднання інгредієнтів.

  • Додати ще цедру апельсина й ще раз збити. Накрити тісто харчовою плівкою й поставити в холодильник на 3-4 години. Можна залишити до 24-х годин.

  • Духовку розігріти до 180ᵒС. Дістати охолоджене тісто з холодильника й скатати з тіста кульки розміром трішки меншим ніж волоський горіх. Ретельно обкатати кожну кульку в цукровій пудрі й викласти на деко застелене пергаментом.

  • Вставити деко з печивом до розігрітої духовки й пекти 8-10 хвилин. Шоколадне печиво повинне піднятись, потріскатись, а тріщинки повинні ще здаватись вологими. Почекати поки печиво повністю перестане рости, пекти 1-ну хвилину і діставати.

  • Залишити печиво на деку до повного вистигання.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *