Інгредієнти
Інструкції
-
Рибу очистити, відділити голову, плавники і хвіст
-
Частину риби нарізати шматками у вигляді стейків (2 см)
-
Шматки риби посолити, посипати паприкою і поставити в холодильник
-
Підготувати овочі на бульйон: цибулю, помідори, перець, спеції та зелень
-
Овочі ретельно помити і нарізати невеликими шматочками
-
Рибу та овочі викласти у велику каструлю, залити холодною водою і поставити варитись бульйон
-
Бульйон необхідно варити близько однієї години, час від часу знімаючи піну
-
Готовий бульйон процідити через друшляк, а гущу, що залишилася потовкти
-
Бульйон додатково процідити через дрібне сито після чого знову поставити на вогонь
-
Коли уха закипить, необхідно додати червону солодку паприку
-
У киплячий суп покласти шматки риби і варити ще близько 10 хвилин