Адреса :

с. Кваси,  Рахівський район, Закарпатська область

Контакти:
Соц мережі:

Сироварня розпочала свою роботу 27 квітня 2019 року. Виготовляє тверді, напівм’які, йогуртові сири з молока голштинських корів та кіз зааненської породи. Гоц, Кєвеле, Мольфар («На пиві», «червоний» і «лісовий»), Васкул, камамбер і витриманий квасівський сир – всі ці сорти виготовлені з натуральних компонентів та за традиційною технологією.

Сироварню «Розенталь» у Квасівському урочищі Васкул засновники бренду «Ципа» відкрили два роки тому. Продовжуючи та збагачуючи багаторічну традицію виготовлення сирів, зацікавленим тут надають можливість продегустувати дев’ять видів цієї смачної крафтової продукції.

М’які, напівтверді й тверді витримані сири з коров’ячого та козячого молока, яке закуповують у місцевого населення, реалізують на місці, через власний інтернет-магазин, а також готують з них страви у ресторані «Гагарін і Бокораш» та тутешній піцерії.

Оскільки постійно вдосконалюються, дбають про розвиток й люблять експериментувати, задумали виготовляти унікальний продукт ще й з дуже цінного за нинішніми мірками і корисного козячого молока та відкрили власну екоферму. А щоб подарувати гостям не лише нові смаки, а й гарні емоції, потішити їх, власний багатопрофільний бізнес доповнили ще одним різновидом туристичної атракції – козотерапією.

Наша продукція

Сир «Гоц у спеціях»
Сирна сіль
Гуцульська овеча бриндзя “Літня”
Гастрономічний набір: Гуцульські спеції