

Інгредієнти
Інструкції
Розігрійте духовку до 200 градусів. Підготуйте глибоку форму для випікання. Очистіть на наріжте тонкими півкільцями цибулю. Наріжте слайсами зубчики часнику. Листя базиліку подрібніть руками. Наріжте чіабату на невеликі шматочки.
Покладіть куряче філе у форму, збризніть 1/2 столової ложки оливкової олії і посоліть. Запікайте 25 хвилин до золотистого кольору. Дайте м’ясу охолонути та подрібніть його на шматочки за смаком в окремій тарілці. Форму для випікання залиште до потреби.
Наріжте помідори тонкими півкільцями і покладіть на друшляк, встановлений над мискою. Додайте сіль і перемішайте.
Збийте у великій салатниці оцет, часник та 2 ст. л. оливкової олії. Додайте цибулю, помідори та половину базиліка.
Зменьшіть температуру духовки до 180 градусів. Розсипте хліб у форму, в якій ви запікали курку. Збризніть шматочки оливковою олією та обсмажте у духовці впродовж 10 хвилин.
Перемішайте все у глибокій мисці та подавайте.