Інгредієнти
Інструкції
-
Розігрійте духовку до 200 градусів. Підготуйте глибоку форму для випікання. Очистіть на наріжте тонкими півкільцями цибулю. Наріжте слайсами зубчики часнику. Листя базиліку подрібніть руками. Наріжте чіабату на невеликі шматочки.
-
Покладіть куряче філе у форму, збризніть 1/2 столової ложки оливкової олії і посоліть. Запікайте 25 хвилин до золотистого кольору. Дайте м’ясу охолонути та подрібніть його на шматочки за смаком в окремій тарілці. Форму для випікання залиште до потреби.
-
Наріжте помідори тонкими півкільцями і покладіть на друшляк, встановлений над мискою. Додайте сіль і перемішайте.
-
Збийте у великій салатниці оцет, часник та 2 ст. л. оливкової олії. Додайте цибулю, помідори та половину базиліка.
-
Зменьшіть температуру духовки до 180 градусів. Розсипте хліб у форму, в якій ви запікали курку. Збризніть шматочки оливковою олією та обсмажте у духовці впродовж 10 хвилин.
-
Перемішайте все у глибокій мисці та подавайте.