watermelon sorbet
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Кавуновий сорбет з лаймом і білим вином

Ділимось рецептом кавунового сорбета з лаймом і білим вином. Бажано, щоб кавун був соковитий і солодкий. Якщо ви не вживаєте алкоголь, замініть вино виноградним соком.

Час підготовки: 20 хв
Час приготування: 3 год

Інгредієнти

500 г м'якоті кавуна
100-150 мл білого вина (або виноградний сік)
1 лайм
Цукор або мед – за бажанням

Інструкції

  • Кавун розрізати, вийняти м’якоть, очистити від кісточок, нарізати кубиками.

  • Помістити кавунові кубики в чашу блендера, додати туди вино і сік лайма. Добре все збити. Можна додати цукор або мед за смаком.

  • Поставити чашу блендера в морозильну камеру на 30 хвилин, потім знову збити охолоджену масу. Знову поставити в морозильну камеру.

  • Як тільки маса почне застигати, її необхідно знову збити. Так потрібно вчинити кілька разів, щоб сорбет вийшов повітряним.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *