Інгредієнти
Інструкції
-
Підігрійте молоко до 40 С.
-
У тепле молоко додайте 2 столові ложки цукру, 8 столових ложок борошна та дріжджі. Змішайте усі інгредієнти, накрийте харчовою плівкою та залишіть у теплому місці.
-
Через пів години додайте в опару яйця, олію, 100 грамів цукру, ванільний цукор та змішайте все до однорідної консистенції.
-
Додайте до рідкої маси просіяне борошно і вимішайте тісто. Залиште тісто на деякий час, аби приготувати начинку.
-
Перемеліть мак, залийте водою, так, аби вода лише покрила мак і поставте на повільний вогонь. Варіть мак, поки вся зайва вода не випарується.
-
Додайте до маку 2 столові ложки цукру.
-
Розкотіть тісто товщиною 1 см та виріжте кружечки радіусом до 10 см.
-
У центр кожного кружечка додайте начинку, закрийте пончик.
-
Готові сформовані пампухи залишіть підходити на 20 хвилин.
-
Нагрійте велику кількість олії та обсмажте пончики до готовності, тобто до рум’яної скоринки.
-
Подавайте, коли пончики охолонуть, посипавши цукровою пудрою.