бургер з телятиною
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Домашній бургер з телятиною

Все що вам потрібно – гарне м’ясо, трохи овочів і м’яка булочка. Всього якихось 20 хвилин і найсмачніший в світі бюргер з телятиною у вас на столі.

Час підготовки: 5 хв
Час приготування: 20 хв

Інгредієнти

Телятина (лопатка чи ошийок) - 200 гр
Кругла булочка - 2 шт
Червона цибуля - 1 шт
Томат - 1 шт
Сыр (чеддер в шматочках) - 2 шматочки
Кетчуп (або соус барбекю)
Шпинат або салат
Сіль та перець

Інструкції

  • Приготуйте фарш. Телятину зачистите від плівок і жиру і перекрутити на м’ясорубці. Я не рекомендую використовувати для бургерів магазинний фарш, так як в ньому багато жиру.

  • Фарш посоліть, поперчіть, додайте мелений коріандр і добре відбийте. Просто беріть фарш в руку і з силою кидайте його назад в миску. Це необхідно, щоб сформувати щільну котлету з м’яса.

  • Сформуйте котлету круглої форми, товщиною близько півтора сантиметрів і діаметром близько 10 см. Обсмажте котлету на грилі або на мангалі протягом 4-5 хвилин з кожного боку. Булочки для бургера розріжте на 2 частини і підсушіть на грилі.

  • Зберіть бургер – на нижню частину булки викладіть овочі та зелень, а потім котлету, шматочок сиру і овочі. Закрийте верхньою частиною булки і скріпіть бургер шпажкою або гілочкою.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *