Інгредієнти
Інструкції
-
Приготуйте фарш. Телятину зачистите від плівок і жиру і перекрутити на м’ясорубці. Я не рекомендую використовувати для бургерів магазинний фарш, так як в ньому багато жиру.
-
Фарш посоліть, поперчіть, додайте мелений коріандр і добре відбийте. Просто беріть фарш в руку і з силою кидайте його назад в миску. Це необхідно, щоб сформувати щільну котлету з м’яса.
-
Сформуйте котлету круглої форми, товщиною близько півтора сантиметрів і діаметром близько 10 см. Обсмажте котлету на грилі або на мангалі протягом 4-5 хвилин з кожного боку. Булочки для бургера розріжте на 2 частини і підсушіть на грилі.
-
Зберіть бургер – на нижню частину булки викладіть овочі та зелень, а потім котлету, шматочок сиру і овочі. Закрийте верхньою частиною булки і скріпіть бургер шпажкою або гілочкою.