Інгредієнти
Булочки для хот-догів - 6 шт
Інструкції
-
У розігріті вершки додаємо мацареллу та спеції, постійно помішуємо до утворення однорідної масси. Цибульку нарізаємо напівкружальцями, та викидаємо її на іншу гарячу сковороду змащену оливковою олією та легенько обсмажуємо. Додаємо достатню кількість соєвого соусу та цукру. Обсмажуємо постійно помішуючи.
-
Викладаємо на гриль помідори та курячі ковбаски. Помідори готуємо до утворення чорної шкірки, яку знімаємо, а помідори нарізаємо кружальцями. Ковбаски обсмажуємо до повної готовності.
-
Підрумянюємо розрізані булочки для хотдогів.Підрумянюємо розрізані булочки для хотдогів.
-
Обсмажену булочку злегка змащуємо гірчицею. Викладаємо карамелізовану цибулю, викладаємо порізані помідори. Злегка поливаємо верково-сирним соусом. Розкладаємо листя базиліку, на нього викладаємо сосиску. Все це, ретельно та щедро поливаємо вершково сирним соусом.