Інгредієнти
Інструкції
-
Наріжте 450-500 г філе індички тонкими слайсами, тримаючи ніж під кутом 45 градусів. Після цього наріжте слайси смужками однакової товщини, щоб вони рівномірно приготувалися.
-
Цибулю (1 шт.) наріжте півкільцями. Розчавіть лезом ножа 2 зубчики часнику. Підсмажте цибулю і часник на пательні з 50 г вершкового масла протягом 2-3 хвилин до прозорості.
-
Додайте індичку, посоліть і поперчіть за смаком і готуйте ще 5-6 хвилин. Влийте 50-75 мл вина і вичавіть сік апельсина. Тушкуйте кілька хвилин, щоб випарувався алкоголь.
-
Перекладіть готову індичку з цибулею у форму для запікання.
-
На тій самій пательні підсмажте мікс лісових грибів (300 г), додавши 20 г вершкового масла. Можете використовувати будь-які інші гриби за своїм смаком – печериці, білі або гливи.
-
Перекладіть гриби з пательні у форму до індички з цибулею.
-
Накрийте все слайсами сиру. Якщо у вас сир у бруску – натріть його на крупній тертці. Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте форму запікатися на 3-5 хвилин, до розплавлення сиру.