Інгредієнти
Інструкції
-
Підготуйте всі інгредієнти для приготування вареників із вишнею. Спочатку видаліть кісточки з вишні. Також можна використовувати заморожений варіант, але розморозити.
-
Відміряйте 500 г борошна та пересипте в миску, додайте ½ ч. л. солі, 1 куряче яйце та 1 ст. л. соняшникової олії.
-
Далі влийте 250 мл молока.
-
Замісіть тісто. Воно повинно вийти еластичним, не липнути до рук і не розвалюватися в процесі приготування.
-
В очищену вишню додайте 1 ст. л. манної крупи. Манка вбере в себе зайвий вишневий сік, при цьому вареники залишаться соковитими, але сік не буде випливати, коли ви будете розкушувати вареник. Також додайте 1 ст. л. цукру.
-
Розкачайте тісто завтовшки 2-3 міліметра на дошці або робочій поверхні. За допомогою склянки виріжте в тісті кружечки.
-
Викладіть трохи начинки на один край кружечка й акуратно притисніть іншою стороною. Добре защипніть краї тіста, щоб начинка в процесі варіння не могла витекти з вареника. Сформуйте вареники з усіх кружечків тіста.
-
Варіть вареники в киплячій воді з дрібкою солі на повільному вогні приблизно 3-4 хвилини після того, як вони спливуть. Потім викладіть гарячі вареники в мисочку та присипте цукром. Це додасть солодкість і не дозволить вареникам злипнутися між собою.