Інгредієнти
Інструкції
-
Підготуйте всі інгредієнти для приготування золотавих дерунів з кабачка.
-
Ретельно помийте 2 кабачки. Якщо у вас молоді кабачки, шкірку знімати не потрібно. Якщо ж вона вже занадто товста, краще зняти її, аби страва була ніжнішою. Натріть на крупній тертці.
-
Вбийте 1 яйце і додайте сіль та перець до смаку. Перемішайте суміш.
-
Всипте у миску до кабачків 4 ст. л. борошна та 1 ч. л. сушеного кропу. Якщо у вас є свіжий кріп, можна використати і його, так деруни з кабачків будуть трохи більш ароматними.
-
Ретельно перемішуйте суміш кілька хвилин ложкою, аби кабачки виділили трохи соку.
-
Розігрійте пательню із соняшниковою олією, викладайте по столовій ложці кабачків та смажте з обох боків приблизно по 2 хвилинки. Готові деруни з кабачків подавайте зі сметаною чи натуральним йогуртом.