томатний суп
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Томатний суп з морепродуктами

Томатний суп - один з найпопулярніших у всьому світі. Ця страва має безліч варіантів - гострі, солодкі, кислі, гарячі і холодні. Особливої уваги заслуговує страва з морепродуктами.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 25 хв

Інгредієнти

цибуля порей - 50гр
стебла селери - 100гр
морква - 100гр
чебрець - 20гр
часник - 4 зубчики
розмарин - 10гр
олія оливкова - 100мл
томати - 1кг
мідії - 200гр
кальмар - 200гр
креветки - 100гр
цукор - 2гр
базилік - 20гр
сіль та перець

Інструкції

  • У невеликій каструлі в оливковій олії посмажте часник, пару гілочок чебрецю, гілочку розмарину, потім додайте нарізані на кубики селеру, цибулю порей і моркву.

  • Після цього креветки, кальмари і мідії смажте 1,5-2 хв, щоб морепродукти не до кінця приготувалися, а до стану medium well. Викладіть морепродукти в окремий посуд.

  • Ошпарте та почистіть від шкірки помідори, при необхідності видаліть насіння, довільно наріжте. У попередній олії спочатку трохи посмажте помідори, а потім виварюйте масу до густої консистенції. Подрібніть до консистенції пюре. Додайте сіль, перець, цукор, свіжий базилік і часник, поваріть ще 1,5 хв.

  • Викладіть у тарілку, додайте морепродукти, які ідеально доготуються в гарячому супі.

  • Прикрасьте оливковою олією, свіжим базиліком та свіжемеленим перцем.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *