

Інгредієнти
Інструкції
Перці (3 шт.) добре вимийте і висушіть паперовими рушниками. Часто наколіть ножем або зубочисткою, скропіть оливковою олією і посипте сіллю. Запікайте в духовці з температурою 200 градусів протягом 30 хвилин до появи опалин.
Перекладіть перці гарячими в пакет (краще використовувати зіп-пакет) і залиште на 10 хвилин.
Почистіть перець від шкіри, тепер це зробити буде дуже легко. Видаліть насіннєву коробку. Наріжте перці кубиком.
До перців додайте цедру половини лимона, натерши її на дрібній терці. Скропіть соком лимона і полийте 2-3 ст. л. оливкової олії. Доведіть до смаку сіллю і перцем.
Скибочки ціабати чи хліба підсушіть на сухій пательні, в духовці або тостері. Зверху викладіть покришений виделкою сир фета, а потім перець.