Інгредієнти
Інструкції
-
Перці (3 шт.) добре вимийте і висушіть паперовими рушниками. Часто наколіть ножем або зубочисткою, скропіть оливковою олією і посипте сіллю. Запікайте в духовці з температурою 200 градусів протягом 30 хвилин до появи опалин.
-
Перекладіть перці гарячими в пакет (краще використовувати зіп-пакет) і залиште на 10 хвилин.
-
Почистіть перець від шкіри, тепер це зробити буде дуже легко. Видаліть насіннєву коробку. Наріжте перці кубиком.
-
До перців додайте цедру половини лимона, натерши її на дрібній терці. Скропіть соком лимона і полийте 2-3 ст. л. оливкової олії. Доведіть до смаку сіллю і перцем.
-
Скибочки ціабати чи хліба підсушіть на сухій пательні, в духовці або тостері. Зверху викладіть покришений виделкою сир фета, а потім перець.