перець
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Смачний прекус: чіабата із печеним перцем і фетою

Печений перець можна їсти тільки-но діставши з духовки, або додавати до пасти, чи готувати з ним салати, або ж зробити з ним чудові бутерброди.

Час підготовки: 5-10 хв
Час приготування: 30 хв

Інгредієнти

3 шт. болгарского перецю
2-3 ст. л. оливкової олії
½ шт. лимона
4-6 скибочок чіабати (або хліба)
100 г  фети
сіль та перець

Інструкції

  • Перці (3 шт.) добре вимийте і висушіть паперовими рушниками. Часто наколіть ножем або зубочисткою, скропіть оливковою олією і посипте сіллю. Запікайте в духовці з температурою 200 градусів протягом 30 хвилин до появи опалин.

  • Перекладіть перці гарячими в пакет (краще використовувати зіп-пакет) і залиште на 10 хвилин.

  • Почистіть перець від шкіри, тепер це зробити буде дуже легко. Видаліть насіннєву коробку. Наріжте перці кубиком.

  • До перців додайте цедру половини лимона, натерши її на дрібній терці. Скропіть соком лимона і полийте 2-3 ст. л. оливкової олії. Доведіть до смаку сіллю і перцем.

  • Скибочки ціабати чи хліба підсушіть на сухій пательні, в духовці або тостері. Зверху викладіть покришений виделкою сир фета, а потім перець.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *