Інгредієнти
Інструкції
-
Одну морквину очистіть від шкірки і наріжте довгими смужками на мандоліні або за допомогою овочечистки (як для корейської моркви).
-
Печериці (300 г) помийте, обсушіть і наріжте слайсами.
-
Розігрійте сковороду з 2-ма ст. л. рослинної олії, підрум’яньте печериці та моркву 1-2 хвилини, щоб морква залишилася хрусткою
-
Перець чилі помийте і відріжте приблизно половину. Наріжте половину перцю чилі дуже дрібним кубиком.
-
Змішайте в мисці моркву, печериці, перець чилі. Додайте в миску листочки петрушки за смаком.
-
Налийте в сотейник 100 мл соєвого соусу. Додайте 1 ч. л. міріну.
-
Потім розведіть в піалці 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю в 60 мл води. Введіть суміш у соєвий соус і прогрійте до загустіння.
-
Рисові листи (4 шт.) змастіть водою, щоб вони стали еластичними. Викладіть начинку на одну сторону листа і акуратно загорніть в рол.
-
Розріжте готовий рол навпіл і полийте соусом. Можете посипати смаженим подрібненим арахісом чи кунжутом.