молода картопля
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Молода картопля з вершковим маслом і кропом

Варена молода картопля з кропом завжди чудово смакує. Встигніть насолодитись стравою, поки сезон.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 15-20 хв

Інгредієнти

Молода картопля - 1 кг
Вершкове масло - 100 г
Кріп
Сіль

Інструкції

  • Вимийте щіточкою або очистіть картоплю і варіть до готовності в підсоленій воді, приблизно хвилин 15-20.

  • Після приготування злийте воду з картоплі. Добре промийте кріп. Дуже дрібно його порубайте і додайте до каструлі з картоплею. Потім додайте 100 г вершкового масла або рослинної олії.

  • Нехай готова картопля трохи постоїть, насититься ароматами і смаком ще 5-7 хвилин.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *