шаурма зі свининою
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Домашня шаурма зі свининою

Традиційно шаурму готують з овочами та м’ясом. Пропонуємо рецепт домашньої шаурми із смаженою свининою.

Час підготовки: 15 хв
Час приготування: 30 хв

Інгредієнти

лаваш — 2 листка
свинина — 400 г
пекінська капуста — 100 г
помідор — 2 шт
огірок — 2 шт
цибуля — 1 шт
сметана — 3 ст. л
майонез — 2 ст. л
зубчик часнику — 3 шт
зелень
сіль і перець

Інструкції

  • Підготуйте свинину. Спочатку промиваємо, після чого дрібно ріжемо, смажимо 5-7 хвилин, солимо та перчимо. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 20 хвилин. Коли м’ясо буде готове, шаткуємо капусту, дрібно нарізаємо помідори й огірки, цибулю — напівкільцями.

  • Змішуємо всі інгредієнти, пропустивши часник через прес, а кріп — подрібнивши. Соусом змащуємо лист лаваша, на нього викладаємо начинку, знову поливаємо соусом і загортаємо рулет.

  • Обсмажуємо на грилі або на сковороді без олії до золотої скоринки.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *