оладки на кефірі
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Простий рецепт оладок на кефірі

Оладки – товсті м'які коржики з пшеничного борошна, смажені на сковороді. Від млинців оладки відрізняються розміром і товщиною: оладки менші в діаметрі, але товщі.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 15 хв

Інгредієнти

Борошно – 200 г
Кефір – 250 мл
Цукор – 2 ст. л.
Сода – 0,5 ч. л.
Сіль – 0,5 ч. л.
Яйця – 1 шт.

Інструкції

  • Яйце збиваємо в глибокій посудині з цукром і сіллю в легку піну. В яєчну суміш вливаємо трохи підігрітий кефір. Ще раз все перемішуємо.

  • Далі просіваємо борошно з содою. Замішуємо тісто.

  • Розігріваємо олію на сковороді. Вливаємо в неї оладки столовою ложкою.

  • Смажимо оладки з обох боків до золотистого кольору.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *