млинці
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Млинці з м’ясною начинкою

Млинці з м’ясною начинкою – одні з найпоширеніших варіантів цієї страви. Пропонуємо приготувати млинці з курячим мусом з додаванням спецій і томатного соку.

Час підготовки: 15 хв
Час приготування: 25 хв

Інгредієнти

2 шт. Куряче філе
200 г Твердий сир
30-50 мл Томатний сік
1/2 головки Часник
150 г Борошно
300 мл Вода
3 шт. Яйця
2 ст. л. Рослинна олія
Червоний перець і сіль
1 ч. л. Кетчуп
Сметана (опціонально)

Інструкції

  • Куряче філе (2 шт.) відваріть з ½ головкою часнику і сіллю за смаком до готовності (приблизно 20-25 хв.).

  • У мисці змішайте 3 яйця, 300 мл води, 2 ст. л. рослинної олії та дрібку солі. Розмішайте до однорідності.

  • Поступово додавайте борошно (знадобиться приблизно 150 г) і перемішуйте до однорідного стану.

  • На сковорідці підсмажте млинці. Я рекомендую смажити без рослинної олії, так як воно вже є у складі тіста.

  • Готове куряче філе остудіть і поріжте невеликими кубиками.

  • У чашу блендера перекладіть курку, додайте 30 мл томатного соку, 1 дрібку червоного перцю і 1 ч. л. кетчупу.

  • Перебийте до однорідного стану. Залежно від ваших уподобань, ви можете перебити м’ясо у зовсім однорідний паштет або подрібнити масу не до кінця, щоб залишити структуру волокон.

  • Сир (200 г) натріть на середній тертці та додайте сир до начинки.

  • На одну сторону готового млинчика викладіть курячу начинку і трохи сиру зверху. Загорніть млинець в рол.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *