

Інгредієнти
Інструкції
Куряче філе (2 шт.) відваріть з ½ головкою часнику і сіллю за смаком до готовності (приблизно 20-25 хв.).
У мисці змішайте 3 яйця, 300 мл води, 2 ст. л. рослинної олії та дрібку солі. Розмішайте до однорідності.
Поступово додавайте борошно (знадобиться приблизно 150 г) і перемішуйте до однорідного стану.
На сковорідці підсмажте млинці. Я рекомендую смажити без рослинної олії, так як воно вже є у складі тіста.
Готове куряче філе остудіть і поріжте невеликими кубиками.
У чашу блендера перекладіть курку, додайте 30 мл томатного соку, 1 дрібку червоного перцю і 1 ч. л. кетчупу.
Перебийте до однорідного стану. Залежно від ваших уподобань, ви можете перебити м’ясо у зовсім однорідний паштет або подрібнити масу не до кінця, щоб залишити структуру волокон.
Сир (200 г) натріть на середній тертці та додайте сир до начинки.
На одну сторону готового млинчика викладіть курячу начинку і трохи сиру зверху. Загорніть млинець в рол.