Інгредієнти
Інструкції
-
Духовку розігрійте до 180 градусів. Помийте і почистіть овочі, дрібно поріжте. Запікайте в духовці разом з кістками протягом 30-40 хвилин.
-
Перекладіть всі інгредієнти в каструлю, залийте водою, щоб вона покрила кістки, додайте томатну пасту, букет гарні, сіль і перець і варіть на повільному вогні протягом 40 хвилин, поки соус не увариться, а овочі не розваряться. Процідіть соус через сито, додайте червоне вино і проваріть ще 10 хвилин на маленькому вогні.
-
Свинячу вирізку зачистіть, посоліть і поперчіть. Якщо у вас не два невеликих шматочка, а один великий, розріжте його вздовж. Обсмажте шматочки вирізки з гілочками розмарину на оливковій олії до золотистої скоринки.
-
На цій же сковороді обсмажте подрібнені білі гриби з додаванням солі і перцю. Як варіант, можете використовувати печериці, але з білими однозначно смачніше. Викладіть гриби на один шматок вирізки, закрийте другим шматком, перемотайте кулінарною ниткою, щоб вийшов рулет, і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин. Перед подачею видаліть кулінарну нитку, розріжте рулет з вирізки на шматочки і подавайте з соусом деміглас.