

Інгредієнти
Інструкції
Подрібнені цибулю та часник обсмаж на оливковій олії. Додай порізане на шматочки м’ясо і обсмажуй до золотистої скоринки.
Додай томатну пасту, сіль, перець, майоран, петрушку та м’яту.
Залий суміш водою (1,5 склянки) і залиш на слабкому вогні на 1,5-2 години, після чого додай ще 1,5 склянки води, рис і вимкни за 5 хвилин.
Для приготування тіста змішай борошно та дріжджі і додай трохи теплої види. Додай оливкову олію та вино (воно додає тісту необхідної крихкості). Підсип ще борошна. Вимішуй, згортаючи тісто від країв до середини, створюючи шари.
Розділи тісто на дві частини, обгорни рушником і дай відпочити в теплому місці.
Тонко розкатай тісто і встели ним дно змащеної оливковою олією форми для запікання. Виклади начинку і вкрий другою половиною тіста. Зверху щедро змасти олією і заліпи краї.
Запікай 30 хвилин при температурі 200 градусів.