Інгредієнти
Інструкції
-
Натріть сир (300 г) на дрібну тертку. Додайте трохи пармезану (30 г) для пікантності, так само натерши його на дрібну тертку.
-
До сиру відправте жовтки (2 шт.), сіль і мелений перець за смаком, 1 ч. л. орегано. Перемішайте, щоб всі спеції рівномірно розподілилися у сирній масі.
-
Тепер додайте борошно (50 г) і ще раз добре перемішайте.
-
У результаті у вас повинно вийти таке собі сирне тісто.
-
Відщипніть трохи тіста, покладіть всередину половинку корнішона (всього вам знадобиться приблизно 100 г) і скачайте невеликі кульки розміром з перепелине яйце. Їх повинно вийти близько 15-20 штук.
-
Запаніруйте сирні кульки в дрібних сухарях (всього вам знадобиться 1 склянка сухарів).
-
Розігрійте в сотейнику з товстим дном рослинну олію для фритюру (приблизно 400 мл) і опустіть в гарячу олію кульки.
-
Смажте сирні кульки в рослинній олії до набуття ними рум’яної скоринки.
-
Готові кульки викладайте на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.