Інгредієнти
Інструкції
-
Підготуйте овочі. Я вибрав ¼ цукіні, ½ томата, ½ болгарського червоного перцю і 3-4 печериці. Всі овочі наріжте невеликими кубиками, намагайтеся нарізати так, щоб розмір був приблизно однаковим. Перекладіть в мисочку.
-
Перемішайте всі овочі, щоб вийшла рівномірна «начинка» для мафінів.
-
Візьміть металеві або силіконові формочки і заповніть їх овочами приблизно на половину.
-
Розбийте в миску 5 яєць. Збийте їх виделкою або вінчиком, поки не утвориться легка піна.
-
Додайте до яєць 1 ст. л. борошна. Перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
-
Натріть на тертці 50 г будь-якого твердого сиру і додайте сир до яєчної суміші. Акуратно перемішайте.
-
Вилийте яєчну суміш до овочів у формочки. Запікайте яєчні мафіни в духовці з температурою 180 градусів, поки вони не збільшаться в обсязі. Це приблизно 15-20 хвилин. Після цього дайте трохи часу для охолодження і потім вийміть з формочок.