жульєн з куркою та грибами
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Жульєн з грибами і куркою

Жульєн з грибами та куркою – ароматна та вишукана страва французького походження. Однак приготувати її дуже просто, а традиційні інгредієнти доступні в будь-якому українському магазині.

Час підготовки: 20 хв
Час приготування: 30 хв

Інгредієнти

куряче філе – 500 г
печериці (або лісові гриби) – 300 г
цибуля – 200 г
твердий сир – 200 г
вершки (або сметана) – 300 г
борошно – 2 ст.л.
сіль, перець

Інструкції

  • Куряче філе відваріть до готовності. Охолодіть і наріжте соломкою. Цибулю та гриби почистіть та також наріжте соломкою.

  • Обсмажте цибулю на олії, додайте гриби та смажте 10-15 хвилин, щоб випарувалась вся рідина. Додайте філе, посоліть, поперчіть та зніміть з вогню.

  • На сухій сковорідці обсмажте борошно. Додайте вершки, посоліть, поперчіть та доведіть соус до кипіння. Додаємо в соус гриби з цибулею та куркою. Перемішайте і зніміть з вогню. Натріть сир на тертці.

  • У форму для випічки викладіть масу з грибів та м’яса, посипте сиром. Ставте в розігріту духовку та випікайте 30 хвилин до золотистого кольору. Форму не накривайте кришкою. Подавайте гарячим.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *