Білі гриби - основа грибної юшки.
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Пісна страва: грибна юшка з селерою

Грибна юшка – національна українська страва. Це простий відвар із овочів та грибів. Селера ж додає цьому рецепту особливих ноток.

Час підготовки: 15 хв
Час приготування: 2 год

Інгредієнти

Інструкції

  • Розігрійте духовку до 180 градусів. Селеру загорніть у фольгу, посоліть і відправте в духовку на півтори години.

  • Гриби промийте, наріжте на шматочки середнього розміру. Цибулю очистіть і дрібно поріжте. Обсмажте гриби і цибулю на пательні з олією, поки цибуля не стане прозорою.

  • У каструлю налийте 1 літр води і доведіть до кипіння. Додайте картоплю, порізану невеликим кубиком, цибулево-грибну піджарку і запечену селеру. Варіть юшку до готовності картоплі. Нарикінці приготування додайте дрібно порізаний кріп.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *