Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Простий рецепт найсмачніших курячих крилець

Кожне крильце виходять з хрусткою скоринкою зовні й соковитим усередині. А неймовірно смачний соус, який обволікає кожен шматочок, робить цю страву чарівною.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 30 хв

Інгредієнти

Крильця курячі – 1 кг (10-12 шт.)
Соєвий соус – 125 мл
Мед – 125 мл
Часник – 2 зубки
Імбир свіжий – 10 г
Спеції за смаком

Інструкції

  • Крильця промиваємо, обсушуємо і видаляємо (за наявності) третю, найменшу “фалангу”. Маринуємо крила  з сіллю і чорним перцем та залишаємо на 30 хвилин.

  • Тим часом готуємо соєво-медовий соус: вливаємо у сковорідку соєвий соус та додаємо мед. Всипаємо спеції і перемішуємо.

  • Додаємо до соусу подрібнений часник і імбир. Ставимо на вогонь і прогріваємо соус, але не доводимо його до активного кипіння. Даємо час, щоб імбир, часник і прянощі розкрили всі свої смаки.

  • Крильця розкладаємо на деко, застелене фольгою. Духовка на цей момент уже повинна бути нагріта до 200°C.

  • Наносимо  на крила соус. Ставимо в духовку на 10 хвилин.

  • Витягуємо деко, знову наносимо глазур на крила і поміщаємо у духовку. Повторюємо ще 2-3 рази, з короткочасним інтервалом у 3-5 хвилин.

  • Загальний час запікання крил – близько 30 хвилин. Крила мають стати насичено карамельного відтінку.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Коментарі

  1. Спробував – дуже смачно вийшло!