Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране !

Як приготувати правильний скрембл

Три прості правила для приготування ідеального скрембла. І так, яєчня-бовтунка та скрембл – це одне й те саме! Смачний варіант швидкого сніданку.

1. Використовувати хороше вершкове масло.

По-перше, в приготуванні скремблу (чи по-простому яєчні) за половину успіху відповідає правильне вершкове масло. Страва складається всього з двох інгредієнтів: масла та яєць – дуже важливо, щоб обидва компоненти були якісними.

2. Розбивати яйця відразу на сковорідку.

Скрембл готують по-різному: хтось збиває яйця на сковорідці (як Гордон Рамзі) чи заздалегідь у мисці (як Джеймі Олівер), чи навіть додає вершки. Ми розбиваємо яйця відразу в сковорідку на гаряче масло та збиваємо їх виделкою, а не вінчиком. Вінчик часто дає піну, а в скремблі її не має бути. Солимо та перчимо яйця наприкінці.

3. Знімати з вогню до готовності.

Яйця готуються дуже швидко, тут не можна відволікатися. Тому що єдина хитрість – стежити за часом. Скрембл потрібно зняти з вогню, коли він ще не готовий до кінця. Навіть після зняття сковорідка продовжує нагрівати яєчню, таким чином її доготовуючи.

Інші рецепти смачних та корисних сніданків ви можете знайти тут.

Поділитися
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Подібні статті