Інгредієнти
Інструкції
-
Миємо гарбуз, насухо витираємо та розрізаємо навпіл. Половину гарбуза (близько 500 г) викладаємо на деко та запікаємо в духовці протягом 30 хвилин за температури 180 °С.
Після цього ложкою вибираємо гарячий м’якуш гарбуза в глибоку посудину. -
Додаємо кисломолочний сир, яйця, дрібку солі, ванільний та звичайний цукор, а також борошно. Збиваємо всі інгредієнти міксером до однорідної консистенції.
-
Змащуємо форму для випікання вершковим маслом, посипаємо манною крупою. Викладаємо гарбузово-сирну масу.
-
Розігріваємо духовку до 180 °С та випікаємо запіканку протягом 45 хвилин — до утворення золотистої скоринки.
-
Чекаємо, доки випічка трохи охолоне, посипаємо цукровою пудрою, розрізаємо на шматочки та розкладаємо на тарілки.