Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Курячі гомілки в сметанному соусі

Щось смачненьке на обід — це вони: курячі гомілки в сметанному соусі. Завдяки тушкуванню в ароматній суміші сметани, гірчиці та спецій м’ясо виходить м’яким і дуже ніжним.

Час підготовки: 15хв
Час приготування: 50 хв

Інгредієнти

Курячі гомілки - 8 шт
Сметана (21 %) - 250 г
Часник - 2 зубчики
Лимон - 1 шт
Петрушка - 1 пучок
Гірчиця - 1 ст. ложка
Карі, куркума, сіль, перець - за смаком
Рослинна олія - 20 г

Інструкції

  • Миємо курячі гомілки, даємо зайвій рідині стекти. Викладаємо гомілки в глибоку ємність.

  • В окремій посудині готуємо соус. До сметани додаємо сік лимона, гірчицю, подрібнену петрушку, пропущений через прес часник, сіль і спеції: карі, куркуму та перець. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо.

  • Заливаємо гомілки сметанним соусом, перемішуємо.

  • Форму для запікання змащуємо рослинною олією, викладаємо гомілки разом із соусом.

  • Розігріваємо духовку до 180 °C та запікаємо м’ясо протягом 50 хвилин — до золотистого кольору.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *