Інгредієнти
Інструкції
-
М’ясо добре помити холодною водою. Промокнути реберця паперовим рушником.
-
Нарізати м’ясо сегментами (по 3–4 ребра в кожному) або ж не подрібнювати його. У другому випадку страва вийде соковитішою.
-
Зробити маринад. Змішати гранатовий сік, соус, сухі трави, трохи перцю і солі.
-
Залити баранячі ребра маринадом. Залишити основу страви мінімум на 2 години. Оптимально, якщо процес маринування забере 5–7 годин.
-
Нанизати на шампури подрібнені ребра. Для термічної обробки кожного сегмента м’яса знадобляться 2 металевих стрижні. Нерозрізані ребра зручніше запікати на решітці.
-
Приготувати реберця, постійно перевертаючи. На м’ясі має утворитися апетитна скоринка.
-
Подати баранячі ребра на мангалі гарячими, посипавши сумахом, зернами граната, прикрасивши зеленню, півкільцями червоної цибулі.