сирний суп
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Сирний суп з куркою

Сирний суп готують із будь-якого виду сиру – твердого, плавленого, м’якого й навіть сиру з пліснявою. У будь-якому випадку виходить смачно і поживно.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 35 хв

Інгредієнти

1 маленька цибулина

Інструкції

  • Підготуйте всі овочі. Моркву (1,5-2 шт.) наріжте півкільцями, 2 зубчики часнику роздушіть ножем, половину цибулини наріжте досить товстими четвертинками.

  • У сотейнику розігрійте 2 ст. л. соняшникової олії і злегка підрум’яньте моркву, цибулю і часник протягом 2-3 хвилин.

  • Очистіть 3 картоплини і розріжте навпіл або наріжте четвертинками. Додайте картоплю до інших овочів і готуйте ще протягом 2-3 хвилин.

  • Тепер покладіть в сотейник курячу гомілку, так бульйон вийде більш насиченим і ароматним.
  • Влийте 1-1,5 л води в залежності від особистих уподобань за густотою супу. Мені подобається більш густий суп, тому я додаю 1 л. Готуйте бульйон 20 хвилин. Доведіть смак сіллю і перцем.

  • Натріть сир. Готовий бульйон зніміть з плити і дістаньте курячу гомілку. Перебийте бульйон блендером до стану пюре.

  • Додайте до бульйону натертий сир і поверніть сотейник на плиту.

  • Постійно помішуючи, варіть ще 2-3 хвилини, щоб сир розплавився і утворилася однорідна сирно-овочева суміш.

  • У порційну тарілку налийте гарячий суп і додайте до нього кубики охолодженого томата.

  • Куряче м’ясо відділіть від кістки і додайте трохи м’яса до тарілки. Приправте свіжомеленим перцем за бажанням.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *