

Інгредієнти
Інструкції
Підготуйте всі овочі. Моркву (1,5-2 шт.) наріжте півкільцями, 2 зубчики часнику роздушіть ножем, половину цибулини наріжте досить товстими четвертинками.
У сотейнику розігрійте 2 ст. л. соняшникової олії і злегка підрум’яньте моркву, цибулю і часник протягом 2-3 хвилин.
Очистіть 3 картоплини і розріжте навпіл або наріжте четвертинками. Додайте картоплю до інших овочів і готуйте ще протягом 2-3 хвилин.
- Тепер покладіть в сотейник курячу гомілку, так бульйон вийде більш насиченим і ароматним.
Влийте 1-1,5 л води в залежності від особистих уподобань за густотою супу. Мені подобається більш густий суп, тому я додаю 1 л. Готуйте бульйон 20 хвилин. Доведіть смак сіллю і перцем.
Натріть сир. Готовий бульйон зніміть з плити і дістаньте курячу гомілку. Перебийте бульйон блендером до стану пюре.
Додайте до бульйону натертий сир і поверніть сотейник на плиту.
Постійно помішуючи, варіть ще 2-3 хвилини, щоб сир розплавився і утворилася однорідна сирно-овочева суміш.
У порційну тарілку налийте гарячий суп і додайте до нього кубики охолодженого томата.
Куряче м’ясо відділіть від кістки і додайте трохи м’яса до тарілки. Приправте свіжомеленим перцем за бажанням.