

Інгредієнти
Інструкції
-
Куряче філе промийте та промокніть серветкою. Посипте сіллю й італійськими травами, загорніть у фольгу. Запікати в духовій шафі при 200 градусах протягом 25-30 хвилин.
-
Поки готується філе, з хліба зріжте шкірки, наріжте на невеликі кубики, підсушіть в духовій шафі приблизно 10 хвилин.
-
Салат добре промийте, віжміть воду й порвіть його руками на невеликі шматки. Сир натріть на середній терці.
-
Яйця відваріть до двох хвилин, аби вони залишались рідкими. Додайте їх до блендера. Сюди ж – гірчицю, лимонний сік та грецький йогурт. Добре збийте всі інгредієнти.
-
Можна складати салат. На листя викладіть курячу грудку, попередньо нарізану на неширокі скибки. Томати черрі розріжне на половинки, зверху полийте все соусом та додайте сухарики, зверху посипте натертим сиром.