

Інгредієнти
Інструкції
Куряче філе промийте та промокніть серветкою. Посипте сіллю й італійськими травами, загорніть у фольгу. Запікати в духовій шафі при 200 градусах протягом 25-30 хвилин.
Поки готується філе, з хліба зріжте шкірки, наріжте на невеликі кубики, підсушіть в духовій шафі приблизно 10 хвилин.
Салат добре промийте, віжміть воду й порвіть його руками на невеликі шматки. Сир натріть на середній терці.
Яйця відваріть до двох хвилин, аби вони залишались рідкими. Додайте їх до блендера. Сюди ж – гірчицю, лимонний сік та грецький йогурт. Добре збийте всі інгредієнти.
Можна складати салат. На листя викладіть курячу грудку, попередньо нарізану на неширокі скибки. Томати черрі розріжне на половинки, зверху полийте все соусом та додайте сухарики, зверху посипте натертим сиром.