Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Дієтичний салат “Цезар”

Знайомий багатьом салат можна й треба готувати навіть тим, хто дотримується дієтичного харчування! Розповідаємо, як готувати низькокалорійний “Цезар”

Час підготовки: 5 хв.
Час приготування: 25 хв.

Інгредієнти

Салат “Айзберг” 200 грам  
Куряче філе 200 грам
Помідори черрі 100 грам
Сухарики з цільнозернового або житнього хліба 50 грам  
Твердий сир 50 грам  
Грецький йогурт – 100 мл;  
Лимонний сік дві чайні ложки  
Гірчиця 2-3 чайні ложки  
Яйця 2 шт.  
Сіль, італійські трави за смаком  

Інструкції

  • Куряче філе промийте та промокніть серветкою. Посипте сіллю й італійськими травами, загорніть у фольгу. Запікати в духовій шафі при 200 градусах протягом 25-30 хвилин.

     

  • Поки готується філе, з хліба зріжте шкірки, наріжте на невеликі кубики, підсушіть в духовій шафі приблизно 10 хвилин.

     

  • Салат добре промийте, віжміть воду й порвіть його руками на невеликі шматки. Сир натріть на середній терці.

     

  • Яйця відваріть до двох хвилин, аби вони залишались рідкими. Додайте їх до блендера. Сюди ж – гірчицю, лимонний сік та грецький йогурт. Добре збийте всі інгредієнти.

     

  • Можна складати салат. На листя викладіть курячу грудку, попередньо нарізану на неширокі скибки. Томати черрі розріжне на половинки, зверху полийте все соусом та додайте сухарики, зверху посипте натертим сиром.

     

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *